Abdülgani Girici Vakfı'nın 41. Yılı

Abdülgani Girici Vakfı'nın 41. Yılı

Okulumuza vakfedilen Abdülgani Girici Vakfı, 41. yılını doldurdu. Nice 41 yıllara erişmek dileğiyle...

16.12.2021 231

Abdülgani Girici Vakfı, 12 Aralık 1980 tarihinde Camili Köyü nüfusuna kayıtlı Abdülgani Girici Bey tarafından kurulmuştur. Vakıf, öncelikle okulumuz öğrencilerine giyecek, yiyecek, kitap, kırtasiye ve ders malzemeleri sağlamak, ikinci olarak da sınıflarımıza öğretim araçları sağlamak ve okulun bakım/onarım ve ihtiyaçlarını karşılmak amacıyla kurulmuştur. Vakıf, amaçlarını gerçekleştirmek için gayrimenkul varlıklarından elde ettiği gelirleri ve bağışları kullanmak üzere kurulmuştur.

Vakfımızın günümüzdeki yöneticisi, Abdülgani Bey'in oğlu olan Önder Girici Bey'dir. Önder Bey ve vakfın müstakbel yöneticisi olan oğulları Gani Girici Bey'in destekleriyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılında okulumuzun robotik sınıfının temel donanımları sağlanmış ve bu anlamda temeli atılmıştır. Vakıf tarafından sağlanan araçların içerisinde robotik setler ve 3D yazıcı gibi önemli öğretim materyalleri bulunmaktadır. Yine Vakıf tarafından 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okulumuza, acil ihtiyaç olan 2 adet klima ve akabinde müzik sınıfımızı oluşturmamız için 8 adet bağlama sağlanmıştır.

İçerisinde bulunduğumuz 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okulumuz tarafından vakfımıza ziyaretler gerçekleştirilerek Gani Bey ile değerlendirme toplantıları yapılmış ve çalışma raporlarımız sunulmuştur. Vakfımız adına Önder Bey okulumuzu ziyaret etmiş ve eğitime desteklerini devam ettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişlerdir. Başta Vakfımızın kurucusu Abdülgani Bey olmak üzere, günümüzdeki yöneticileri olan Önder ve Gani Beylere okulumuz adına teşekkürü bir borç biliyoruz.