Atletizmde Adana Birinciliği Okulumuzun!

Atletizm Şampiyonaları´nda Fırlatma Topu Adana birincisi: Sedef Akgöl...

20.05.2019 929

Küçükler Atletizm Şampiyonaları Fırlatma Topu Dalı´nda okulumuz 7/B sınıfı öğrencisi Sedef Akgöl, gösterdiği başarılı mücadeleyle Adana İl Birincisi ünvanını kazanmıştır.

Okulumuza bu gururu yaşatan birincilik derecesiyle birlikte bir diğer sevinç kaynağımız da Yıldızlar Kız Futsal takımımız olmuştur. Yıldızlar Kız Futsal takımımız, müsabakalardaki başarısıyla gruplardan çıkmayı başarmıştır. Grup elemelerini başarıyla bitiren takımımız, şampiyonadaki bir sonraki eleme müsabakasına Mehmet Akif Ortaokulu ile hazırlık maçı yaparak hazırlık çalışmalarını sürdürmüştür.

Atletizm ve futsalda başarı kazanan öğrencilerimizi ve bu başarıda büyük emeği olan okul beden eğitimi öğretmenimiz İsmail Harmanoğlu´yu tebrik ediyoruz.

20-05-201920-05-201920-05-201920-05-2019