Celebration of CodeWeek

Avrupa Kod Haftası Kutlamaları

27.10.2021 288

Europe CodeWeek'i okulumuzda öğrencilerimizle birlikte kutladık! CodeWeek için Adana'nın en ünlü yerlerinin tanıtımını konu olarak seçtik. Öğrencilerimizin bir kısmı Scratch projesi yaparken bir kısmı Tinkercad üzerinde 3D modeller tasarladı ve Code.Org ve robotlarla algoritma çalışmaları yaptılar. Bu hafta ile ilgili çalışmalarımızdan dolayı Avrupa Komisyonu CodeWeek organizatörleri tarafından sertifika ile ödüllendirildik. Hazırlamış olduğumuz çalışmalar, kodlama çalışmalarımızın ilk adımıydı ve dönem içerisinde kodlama, robotik ve 3D modelleme çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Öğrencilerimizin Scratch projelerini ve bu hafta ile ilgili öğrencilerimizin fotoğraflarını görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz ya da yukarıdaki menülerden "CodeWeek 2021"e bakabilirsiniz.

-CodeWeek Scratch Projeleri

-CodeWeek Kutlama Fotoğrafları

(We celebrated Europe CodeWeek with our students! The topic which we chose for CodeWeek was introduction the most famous places of Adana Provience. Some of our students made Scratch project while some of them designed 3D models on Tinkercad and did algorithms on Code.Org and with robots. We were awarded by European Commision CodeWeek organisers with certificate for our works about this week. It was the first step of our coding studies and we will make more about it.

You can click the links below or look the menu "CodeWeek 2021" above to see our students' Scratch projects and our students' photos about this week.

-CodeWeek Scratch Projects

-Photos of CodeWeek Celebration)

27-10-202127-10-202127-10-202127-10-202127-10-202127-10-2021