Halkın Egemenliğinin 102. Yılı Kutlu Olsun

Halkın egemenliğinin göstergesi olan TBMM´nin 102. yılı coşkuyla kutlandı!

06.05.2022 564

Yönetimin tek bir kişi, zümre ya da ailede değil milleti oluşturan bireylerin, halkın, ulusun kararında belirginleşmesini sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluşunun 102. yılı ve bu önemli günün çocuklara emanet edilmesinin sembolü olan çocuk bayramı çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk ve düşün arkadaşları adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan kutlamalar, okul müdürü Sayın İzzet ÇOBAN´ın, halkın bayramını kutlaması ile devam etti. Sonrasında sırasıyla anasınıfından 8. sınıflara kadar öğrencilerimizin dans gösterileri sergilendi; günün önemini anlatan şiirler okundu.

Kutlama programı okulumuz personelinin tamamının ortak katkısıyla hazırlanmıştır. Bu sebeple, programın koordinatörü olan Ali Çelik öğretmenimizle birlikte tüm okul personeline ayrı ayrı verdikleri emekler için teşekkürü bir borç biliyoruz. Egemenliğin milletin meclisinde olduğu nice 23 Nisanlar´ı kutlamak dileğiyle, 23 Nisan kutlu olsun!

23 Nisan gösteri videoları için tıklayınız.

23 Nisan foto galerisi kısa süre sonra burada yayınlanacaktır.