Okulumuzda Sanat Çalışmaları

30.12.2021 567

Okulumuzda bir sanat sınıfı oluşturma yönünde çalışmalar devam ederken sanat/resim kursları ve bu kapsamdaki üretim faliyetleri de sürmektedir. Geçtiğimiz haftalarda, okul idaresi tarafından sanat sınıfı oluşturmanın ilk basamağı olarak temin edilen şövalelerin montajı,  öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. İçerisinde bulunduğumuz haftada ise, uzun bir süredir resim kursuna devam eden öğrencilerimiz, danışman öğretmenleri Hüseyin Şimşek eşliğinde okulumuzun ana binasının damına şövalelerini yerleştirerek manzara çalışmalarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin söz konusu faliyet esnasında heyecanları ve istekleri gözlenirken, sanatsal etkinliklerin onlara estetik bir düşünme becerisi kazandıracağı öğretmenimiz tarafından ifade edildi.

Sanata ve estetik düşünceye olan ilgileri sebebiyle öğrencilerimize, onları bu yönde destekleyen Hüseyin öğretmenimize ve bilimin, sanatın, teknolojinin ve sporun kıymetini bilen bir vizyona sahip olan okul müdürümüz İzzet Çoban'a teşekkür ediyoruz.

Etkinliğin tüm fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız...

30-12-202130-12-202130-12-202130-12-202130-12-2021