Okulumuzun Sanat, Yazılım ve Robotik Sergisi'ne Davetlisiniz!

31.05.2022 938

İlki 2019 yılında yapılan okul kodlama sergimizin ikincisi, iki yıldır COVID-19 pandemisi sebebiyle hayata geçirelememişti. Eğitim-öğretimin büyük oranda normale dönmesi sayesinde bu yıl öğrencilerimiz hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktadır ve Yüreğir Camili İlköğretim Okulu II. Sanat, Yazılım ve Robotik Kodlama Sergisi, 2 Haziran Perşembe günü saat 09:30'da  gerçekleşecek açılış töreni ile başlayacaktır.

Sergimiz öğrencilerimizin eğitim yılı boyunca hazırlamış oldukları sanat eserlerinden, bilgisayar programlarından, robotik projelerden ve 3 boyutlu tasarım çalışmalarından oluşacaktır. Saat 09:30'daki açılıştan sonra gün boyu devam edecek olan sergimize velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, tüm Milli Eğitim câmiası ve tüm halkımız davetlidir.

31-05-2022