ULUSLAR ARASI MANKALA OYUNLARI TURNUVASI

Mangala Federasyonu'nun organizatörlüğünde 26.04.2017 ile 02.05.2017 tarihleri arasında Manavgat/Antalya da Uluslar Arası Mankala Oyunları Turnuvası gerçekleştirilmiştir. Türkiye Kazakistan ve Kırgızistan gibi ülkelerden çok sayıda sporcunun katıldığı Uluslar Arası Mangala Oyunları Turnuvasına Okulumuz Müdür Yardımcısı ve Mangala antrenörü Osman BÜLBÜL lisanslı sporcularımız Sudenaz KURTOĞLU ve Merve Yiğit okulumuzu ve Adana'mızı temsilen katılmışlardır. Yapılan turnuvada güzel başarılar elde eden takım oyuncularımız, turnuvada uluslar arası alanda kızlarda 4. olarak çok güzel bir derece elde etmiştir. Bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimiz bu tür organizasyonlar sayesinde hem görmedikleri yerleri görmekte, yeni insanlarla tanışma fırsatı bulmakta, hem de medeni cesaret kazanarak kendilerine daha çok güven duymaktadırlar.

Desteklerini eksik etmeyen Okul müdürümüz, Müdür Yardımcılarımıza ve tüm öğretmenlerimize Özelliklede Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda Mangala Antrenörü olan Osman BÜLBÜL'e teşekkür ederiz.

Yeni başarılarda görüşmek üzere..

02.05.2017 711

02-05-201702-05-201702-05-201702-05-2017